Tack! för att du vill veta mer

Vi vet att du vet att profilreklam, det yttre av våra varumärken, är en del av helheten. Idag när folk är så medvetna, googlar allt och uppskattar professionella leverantörer är ditt dagliga budskap ännu viktigare. Det är därför vi finns, för att hjälpa dig att synas bättre!

Tack! för alla år vi fått leverera

När Erik och Eivor Sundberg startade företaget för mer än 50 år sedan så hette vi Turgubben.
Vi levererade mer medaljer, pokaler och lottringar än någon annan på den lokala marknaden. Det konceptet har vi kvar men sedan Gittan Persson tog över 1988, har hon expanderat och utvecklat vår verksamhet.

Idag är vi också ett välkänt företag inom profilreklambranschen i Västerås och stora delar av Västmanland. Till stor del beror det på att vi är duktiga på att lösa problem. Vare sig det har att göra med att välja rätt produkt eller en snäv leveranstid.

Tack! för att du gör någon glad idag!

Vi har ett stort utbud så det är bara din fantasi som sätter gränser för hur du kan profilera dig bättre. Med vår långa erfarenhet kan du få de lösningar som du inte visste fanns. Vi hjälper helt enkelt ditt företag med bra och direkt marknadsföring. Vi får ofta höra "det blev så fint!" tänk att våra kunder kan bli så glada med sin logo eller klubbmärke på en av våra produkter.

Tack! för att du är med och försöker förändrar framtiden

Vi anstränger oss för att vi ska kunna leverera produkter med en hållbar tillverknings kedja. Vi strävar efter allt från material och hur det tas fram så att alla som tillverkar och producerar ska ha en skälig lön. Det är lika viktigt för våra leverantörer som det är för oss.

Här på vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av idrottspriser och profilprodukter. Har du några funderingar hur just ditt företag eller din förening kan profilera sig på bästa sätt, är det lätt att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här bredvid.

Tack! för att du vill vara vår kund. Nu hjälper vi dig att göra någon glad idag!

Showroom

Vi har även ett showroom på Klockartorpsgatan 17 i Västerås, där du kan komma och klämma och känna på produkterna.

Öppet: Mån-tor kl. 12-17, Fre kl. 12-15

Korta fakta

Bolagsnamn
Tack! Presentreklam AB
Org.nummer
5563310308
Telefonnummer
021-136211
E-postadress
info@tackpr.se
Butikens öppettider
Mån-Tors: kl. 12-17, Fre: kl. 12-15
Adress
Klockartorpsgatan 17, 723 44 Västerås