Tack! för att du vill veta mer

Vi vet att du vet att profilreklam, det yttre av våra varumärken, är en del av helheten. Idag när folk är så medvetna, googlar allt och uppskattar professionella leverantörer är ditt dagliga budskap ännu viktigare. Det är därför vi finns, för att hjälpa dig att synas bättre!

Tack! för alla år vi fått leverera

När Erik och Eivor Sundberg startade företaget för mer än 50 år sedan så hette vi Turgubben.
Vi levererade mer medaljer, pokaler och lottringar än någon annan på den lokala marknaden. Det konceptet har vi kvar samt att vi utökat utbudet sen många år.
Idag är vi även ett välkänt företag inom profilreklambranschen i främst Västerås och Västmanland men självklart säljer vi till hela Sverige!
Till stor del beror det på att vi är duktiga på att lösa problem. Vare sig det har att göra med att välja rätt produkt eller en snäv leveranstid.

Tack! för att du gör någon glad idag!

Vi har ett stort utbud så det är bara din fantasi som sätter gränser för hur du kan profilera dig bättre. Med vår långa erfarenhet kan du få de lösningar som du inte visste fanns. Vi hjälper helt enkelt ditt företag med bra och direkt marknadsföring. Vi får ofta höra "det blev så fint!" tänk att våra kunder kan bli så glada med sin logo eller klubbmärke på en av våra produkter.

Tack! för att du är med och försöker förändrar framtiden

Vi anstränger oss för att vi ska kunna leverera produkter med en hållbar tillverknings kedja. Vi strävar efter allt från material och hur det tas fram så att alla som tillverkar och producerar ska ha en skälig lön. Det är lika viktigt för våra leverantörer som det är för oss.

Tack! för att du vill vara vår kund.

Vi hjälper dig gärna att göra någon glad!

Korta fakta

Bolagsnamn
Tack! Presentreklam
E-postadress
info@tackpr.se